Prinsessecupcakes

Med friske bringebær og søt sjokolade.

14 - 16 stykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Prinsessecupcakes

Cupcakedeig:

250 g smør
2,5 dl sukker
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
4 egg
5 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
100 g hvit sjokolade
100 g bringebær

Glasur:

3 dl melis
2 - 3 ss vann
Dr. Oetker Konditorfarger etter ønske

Pynt:

Dr. Oetker Prinsesse Lillifee Strøssel
Dr. Oetker Glimmergelé

preparation

Tilberedning

1

Cupcake-deig

Visp smør, sukker og vaniljesukker hvitt og porøst. Rør i eggene, et om gangen. Bland hvetemel og bakepulver og vend inn i deigen. Rør forsiktig i bringebær og sjokolade.

Fordel deigen i muffinsformer og stek på 180°C i 20-25 min. (Varmluftsovn 160°C). La muffinsene avkjøles før de dekoreres.

2

Glasur

Bland melis med vann og evt. konditorfarge til en glatt masse. Glaser muffinsen med hjelp av skje.

3

Pynt

Dekorer med glimmergelé og strøssel etter lyst og fantasi!

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei