Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Rocky Road Brownie

Farlig god brownie toppet med sjokolade, fudge, mandler og marshmallows

om 18 - 20 porsjoner

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Rocky Road Brownie

Liten langpanne:

Kakedeig:

100 g mørk sjokolade
250 g smør
25 g Dr. Oetker Bakekakao
350 g sukker
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
4 egg str. M/ L
150 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,25 ts salt

Topping:

1 pakke Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pakke Dr. Oetker Chocolate Chips Dark (100 g)
85 g fudge i terninger
60 g marshmallows , små

preparation

Tilberedning

1

Sett stekovnen på 175 °C over- og undervarme.

2

Grovhakk sjokoladen. Smelt smøret i en kjele og rør inn kakaopulveret. Ta kjelen av varmen, tilsett den hakkede sjokoladen og rør til den er smeltet.

Pisk sukker, vaniljesukker og egg hvitt og luftig.

Rør siktet hvetemel, bakepulver og salt i eggemassen sammen med sjokoladesmøret. Fordel deigen i en smurt liten langpanne (20x30 cm)

3

Stek kaken midt i ovnen i 15 minutter, ta den så ut og fordel nøtter, fudge og sjokolade utover kaken. Trykk det lett ned i overflaten.

Stek kaken videre i 10 minutter, ta den ut og fordel marshmallowsen på kaken.

4

Kaken stekes så i ca. 5 minutter, til marshmallowsen er gylden.

5

Kaken avkjøles helt på en bakerist før den skjæres i mindre stykker. Oppbevar browniebitene i en lufttett beholder eller frysepose i romtemperatur.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.