Rocky Road Brownie

Farlig god brownie toppet med sjokolade, fudge, mandler og marshmallows

ca. 18 - 20 porsjoner

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Rocky Road Brownie

Liten langpanne:

Kakedeig:

100 g hakket, mørk sjokolade
250 g smør
25 g Dr. Oetker Bakekakao
350 g sukker
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
4 egg str. M/ L
150 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,25 ts salt

Topping:

1 pakke Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
100 g hakket, mørk sjokolade
85 g fudge i terninger
60 g marshmallows , små

preparation

Tilberedning

1

Sett stekovnen på 175 °C over- og undervarme.

2

Smelt smøret i en kjele og rør inn kakaopulveret. Ta kjelen av varmen, tilsett den hakkede sjokoladen og rør til den er smeltet.

Pisk sukker, vaniljesukker og egg hvitt og luftig.

Rør siktet hvetemel, bakepulver og salt i eggemassen sammen med sjokoladesmøret. Fordel deigen i en smurt liten langpanne (20x30 cm)

3

Stek kaken midt i ovnen i 15 minutter, ta den så ut og fordel nøtter, fudge og sjokolade utover kaken. Trykk det lett ned i overflaten.

Stek kaken videre i 10 minutter, ta den ut og fordel marshmallowsen på kaken.

4

Kaken stekes så i ca. 5 minutter, til marshmallowsen er gylden.

5

Kaken avkjøles helt på en bakerist før den skjæres i mindre stykker. Oppbevar browniebitene i en lufttett beholder eller frysepose i romtemperatur.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei