Rullekake med sitron og kesam

Frisk og god rullekake med sitron.

1 uten enhet

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Rullekake med sitron og kesam

Kakedeig:

3 egg
1,5 dl sukker
2 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
1,5 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 ss vann

Fyll:

150 g lemon curd eller syltetøy
250 g kesam

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Varm ovnen til 250 °C (varmluft 200 °C).

2

Visp egg og sukker hvitt og luftig.

3

Bland mel, bakepulver, og vaniljesukker og vend det inn i eggeblandingen. Tilsett vann.

4

Fordel deigen jevnt utover et bakepair og stek i 5-7 minutter.

5

Vend kaken på et bakepapir dekket med sukker. Dra av bakepapiret som kaken er stekt på, og la den avkjøles under et kjøkkenhåndkle.

6

Fordel et tynt lag med lemon curd over kaken, og avslutt med kesamen. Bruk bakepapiret til hjelp når kaken rulles sammen fra langsiden. Oppbevares kjølig.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei