Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Rullekake med sitron og kesam

Frisk og god.

1 uten enhet

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Rullekake med sitron og kesam

Kakedeig:

3 egg
1,5 dl sukker
2 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
1,5 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 ss vann

Fyll:

150 g lemon curd eller syltetøy
250 g kesam

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Varm ovnen til 250 °C (varmluft 200 °C).

2

Visp egg og sukker hvitt og luftig.

3

Bland mel, bakepulver, og vaniljesukker og vend det inn i eggeblandingen. Tilsett vann.

4

Fordel deigen jevnt utover et bakepair og stek i 5-7 minutter.

5

Vend kaken på et bakepapir dekket med sukker. Dra av bakepapiret som kaken er stekt på, og la den avkjøles under et kjøkkenhåndkle.

6

Fordel et tynt lag med lemon curd over kaken, og avslutt med kesamen. Bruk bakepapiret til hjelp når kaken rulles sammen fra langsiden. Oppbevares kjølig.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.