Saftige kokostopper

En klassiker i julen som smaker godt.

ca. 90 stykker

Middels 20 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Saftige kokostopper

Kokosmasse:

2 eggeplommer
1 egg
200 g sukker
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
2 ts revet sitronskall
200 g kremost
300 g revet kokos

Dekorasjon:

150 g mørk sjokolade

preparation

Tilberedning

1

Kokosmasse

Forvarm ovnen til 180 grader, og kle en stekeplate med bakepapir. Ha eggeplomme, egg, sukker, vaniljesukker og revet sitronskall i en bolle, og rør sammen med en mikser (på høyeste hastighet) i 2 minutter til massen er luftig. Rør inn kremost og kokos. Bruk to teskjeer, og lag valnøttstore topper på stekeplaten. Stekes i midten av ovnen i ca. 10 minutter.

Løsne kokostoppene fra bakepapiret, og sett til avkjøling på en rist.

2

Dekorasjon

Del opp sjokoladen i mindre biter, og smelt over vannbad eller i mikroovn. Dypp bunnen av kokostoppene forsiktig i sjokoladen, og stryk av overflødig sjokoladen mot kanten av skålen. Sett kokostoppene på et bakepapir, og la sjokoladen stivne.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei