Sjarmerende 17. mai-muffins

Muffins til 17. mai med sitronfrosting

ca. 12 stykker

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjarmerende 17. mai-muffins

Muffins:

240 g hvetemel
15 g Dr. Oetker Bakepulver (ca 1 ss)
0,5 ts salt
1 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
0,5 ts Dr. Oetker Vanilla Paste
160 g sukker
1 egg
2,5 dl melk
0,5 dl matolje
Dr. Oetker Deko Muffinsformer

Frosting:

230 g mykt smør
350 g melis
1 dl fløte
1 ts Dr. Oetker Vanilla Paste
revet sitronskall av 1 økologisk sitron
0,5 dl sitronsaft
Dr. Oetker Gul Konditorfarge

Dekor:

flagg
1 pakke Dr. Oetker Sugar Eyes
1 pakke Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant
melisglasur
Dr. Oetker Strøssel Mix

preparation

Tilberedning

1

Muffins

Vei opp alt det tørre i en bolle, og visp sammen det våte i en annen bolle. Bruk en håndvisp og bland sammen det våte med det tørre til røren er fri for klumper. Fordel i muffinsformer plassert i et metallbrett. Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter og avkjøles på rist.

Over-/undervarme 200 °C

2

Frosting

Kjør det myke smøret og siktet melis i en kjøkkenmaskin til blandingen blir lys i fargen. Skrap ned fra kantene og tilsett fløte, sitronskall og sitronsaft. Rør godt i et par minutter til. Tilsett farge etter ønske mot slutten.

3

Dekor

Kjevle ut den hvite fondanten og stikk ut sirkler, ca. 4-5 cm i diameter. La de tørke over natten.


Lag melisglasur (melis, vann og eventuelt litt sitronsaft), og fest øynene med glasuren. Legg på litt glasur øverst på de tørkede skivene og dypp de i en bolle med mix strøssel.


Ha frostingen i en sprøytepose og sprøyt på topper av frosting på muffinsene. Legg på ansiktene og plasser flaggene.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei