Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sjokolade- og marsipankuler

25-30 stk. Hviletid 1 time

25 - 30 stykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokolade- og marsipankuler

Ingredienser:

100 g Dr. Oetker Hakkede Mandler (2 poser)
75 g melis
1 ss Dr. Oetker Bakekakao
1 ts vaniljeessens
150 g smeltet, mørk sjokolade
50 g mykt smør

Pynt:

Dr. Oetker Chokodekor

preparation

Tilberedning

Tilberedning

Finhakk mandler i en foodprocessor, og bland i melis og kakao. Tilsett vaniljeessens, smeltet sjokolade og smør. Miks til alt er godt blandet, og sett i kjøleskapet i 1 time.

Form massen til kuler og trill dem i sjokoladestrøssel. Oppbevar kulene kjølig.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.