Sjokoladekaramell
ca. 30 stykker
Middels
Sjokolade og karamell - dobbelt så godt!
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
100 g
smør
4 ss
2 dl
fløte
3 dl
sukker
1 dl
sirup
1 klype
salt
Tilberedelse :
40 minutter
1
Tilberedning
Bland alle ingrediensene i en tykkbunnet gryrte. Kok opp og la koke i ca. 10-15 minuter til røren bobler.
2
Test om karamellen er ferdig ved å ha en dråpe av massen i et glass med kaldt vann. Dersom det går an å forme en kule av karamellen, er den ferdig.
3
Hell karamellen over i en kledd langpanne. Avkjøles i kjøleskap.
4
Klipp eller skjær karamellen i passe store biter, og pakk dem inn i matpapir. Oppbevares kjølig.
Oppskriftstips
Prøv å tilsette 1 ss med vaniljesukker eller 1 ts sitronaroma mot slutten av koketiden. Kjempegodt!
Tips
Tips: Prøv å tilsette 1 ss med vaniljesukker eller 1 ts sitronaroma mot slutten av koketiden. Kjempegodt!
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER