Småkaker som julegensere

En oppskrift for deg som elsker å pynte!

ca. 18 stykker

Middels 45 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Småkaker som julegensere

Mørdeig:

ca. 3 dl hvetemel
0,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 ts Dr. Oetker Bakekakao
75 g smør romtemperert
1 dl sukker
1 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1 egg
1 ss melk

Dekorforslag:

Dr. Oetker Grønn Pynteglasur , rød og hvit
Dr. Oetker Dekorskrift
Dr. Oetker Strøssel Mix
Dr. Oetker Super Hero

preparation

Tilberedning

1

Du trenger en kakeform med fasong som en genser, eller skjær ut en i papp.

2

Mørdeig

Sett stekeovnen på 180 grader over- og undervarme og ha bakepapir på en stekeplate. Bland bakepulver, bakekakao og mel. Tilsett resten av ingrediensene og bruk en deigkrog i kjøkkenmaskinen for å få en jevn og fin deig.

Kjevle deigen ut på bakeplaten med bakepairet til den er ca 1/2 cm tykk. Skjær ut så mange gensere som mulig. 

Stek kakene i ca. 12 minutter, og la de avkjøles på et flatt underlag.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei