Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sukkerbrød, grunnoppskrift

En god kakebunn er en perfekt start for en vellykket kake.

1 springform

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sukkerbrød, grunnoppskrift

Sukkerbrød:

4 egg
2 dl sukker
1 dl hvetemel
1 dl potetmel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
2 ss lunkent vann

preparation

Tilberedning

Sett ovnen på 175 °C og smør og strø en springform, 26 cm i diameter.

1

Pisp egg og sukker til eggedosis. Bland og sikt i hvetemel, potetmel, bakepulver og vaniljesukker. Vend det forsiktig inn i røren. Tilsett vannet og rør litt slik at du får en jevn røre.

2

Hell i formen og stek kaken i nedre del av ovnen i ca. 40 minutter. Kjenn med en bakepinne om den er ferdig.

La kaken avkjøles opp ned i formen på en bakerist. Kaken må være helt avkjølt før den skjæres i tre deler.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.