
Sukkerhjerte
ca. 12 kakestykker
Middels
80 minutter
Fylt med bringebær og vaniljekrem.
Ingredienser
Slik gjør du
Kakebunn
4
egg
2 dl
sukker
1 dl
hvetemel
1 dl
potetmel
1,5 ts
Kakefyll
1 pakke
vaniljekrem
2 dl
fløte
3 dl
bringebær eller andre bær
1 dl
melis
Pynt
400 g
Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Se produkter
Tilberedelse :
80 minutter
1
Kakebunn
Smør en hjerteformet kakeform. Sett ovnen på 175 grader. Visp egg og sukker hvitt og porøst. Bland alle de tørre ingrediensene og vend forsiktig inn i deigen. Ha deigen i hjerteformen og stek i den nederste delen av ovnen i ca. 40 min. La kaken avkjøles, og del den i tre bunner.
2
Kakefyll
Pisk fløte til krem. Bland bringebær og melis. Legg halvparten av bringebærene og halvparten av vaniljekremen på den første kakebunnen. Gjør det samme med den neste bunnen, og dekk over med den siste bunnen. Dekk til slutt kaken med pisket krem.
3
Pynt
Kjevle ut dekorasjonsfondanten til en tynn flate, helst mellom plastfolie. Dekk kaken med dekorasjonsfondanten og dekorer med sukkerfigurer og sølvperler.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Sitronmåne![]()

100 MinMiddels
Sitronmåne
100 MinMiddels
Sitronmåne
Valnøtt- og mandelterte![]()

80 MinMiddels
Valnøtt- og mandelterte
80 MinMiddels
Valnøtt- og mandelterte
Sarah Bernhard med sjokoladesmørkrem![]()

120 MinMiddels
Sarah Bernhard med sjokoladesmørkrem
120 MinMiddels
Sarah Bernhard med sjokoladesmørkrem
Muldvarpkake![]()

120 MinMiddels
Muldvarpkake
120 MinMiddels
Muldvarpkake
Sukkerbrød, grunnoppskrift![]()

60 MinMiddels
Sukkerbrød, grunnoppskrift
60 MinMiddels
Sukkerbrød, grunnoppskrift
Suksessterte![]()

90 MinMiddels
Suksessterte
90 MinMiddels
Suksessterte
Surprise-Inside-Cake![]()

60 MinMiddels
Surprise-Inside-Cake
60 MinMiddels
Surprise-Inside-Cake
Følg Dr. Oetker på sosiale medier