Flag

Sukkerhjerte

ca. 12 kakestykker
Middels
80 minutter
Fylt med bringebær og vaniljekrem.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakebunn
4egg
2 dlsukker
1 dlhvetemel
1 dlpotetmel
1,5 tsDr. Oetker Bakepulver
1 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Kakefyll
1 pakkevaniljekrem
2 dlfløte
3 dlbringebær eller andre bær
1 dlmelis
Pynt
400 gDr. Oetker Hvit Sukkerfondant
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Kakebunn

Smør en hjerteformet kakeform. Sett ovnen på 175 grader. Visp egg og sukker hvitt og porøst. Bland alle de tørre ingrediensene og vend forsiktig inn i deigen. Ha deigen i hjerteformen og stek i den nederste delen av ovnen i ca. 40 min. La kaken avkjøles, og del den i tre bunner.

2

Kakefyll

Pisk fløte til krem. Bland bringebær og melis. Legg halvparten av bringebærene og halvparten av vaniljekremen på den første kakebunnen. Gjør det samme med den neste bunnen, og dekk over med den siste bunnen. Dekk til slutt kaken med pisket krem.

3

Pynt

Kjevle ut dekorasjonsfondanten til en tynn flate, helst mellom plastfolie. Dekk kaken med dekorasjonsfondanten og dekorer med sukkerfigurer og sølvperler.