Flag

Sunn Sjokoladekake

ca. 8 stykker
Middels
60 minutter
En saftig gluten- og sukkerfri sjokoladekake som smaker nydelig med friske bær og ristede mandler.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Sjokoladekake
15dadler , store
storbananer (1 stk)
3egg
4 sskokosolje
3 sskaffe / espresso
75 gDr. Oetker Hakkede Mandler
1 dlDr. Oetker Bakekakao
1 tsDr. Oetker Bakepulver
Kokoskrem
2 dlkokosmelk (det tykke, faste laget i boksen)
1 ssDr. Oetker Bakekakao
1Dr. Oetker Vaniljestang
1 pakkeDr. Oetker Mandelflak (50 gram)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Vaniljestang
Picture - Dr. Oetker Mandelflak (50 gram)
1

Sjokoladekake

Hakk dadlene og kjør dem i en mixer eller stavmikser. Tilsett banan, egg, kokosolje og kaffe og bland til en jevn deig.

2

Bland sammen hakkede mandler, kakao og bakepulver. Rør det så inn i deigen.

3

Hell deigen i en smurt kakeform (Ø 18-20 cm) og stek i 30 minutter på 180 °C midt i ovnen.

4

Kokoskrem

Pisk det tykke, faste laget av kokosmelk sammen med kakao og frøene fra vaniljestangen til det blir luftig. La det stå i kjøleskapet en halvtimes tid for å avkjøles. Rist de skivede mandlene i en stekepanne til de er gyldne.

5

Server kaken med pisket kokoskrem og ristede mandler, og gjerne friske bær.