Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sunn Sjokoladekake

En saftig gluten- og sukkerfri sjokoladekake som smaker nydelig med friske bær og ristede mandler.

om 8 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sunn Sjokoladekake

Sjokoladekake:

15 dadler , store
stor bananer
3 egg
4 ss kokosolje
3 ss kaffe / espresso
75 g Dr. Oetker Hakkede Mandler
1 dl Dr. Oetker Bakekakao
1 ts Dr. Oetker Bakepulver

Kokoskrem:

2 dl kokosmelk (det tykke, faste laget i boksen)
1 ss Dr. Oetker Bakekakao
1 Dr. Oetker Vaniljestang
1 pakke Dr. Oetker Mandelflak (50 gram)

preparation

Tilberedning

1

Sjokoladekake

Hakk dadlene og kjør dem i en mixer eller stavmikser. Tilsett banan, egg, kokosolje og kaffe og bland til en jevn deig.

2

Bland sammen hakkede mandler, kakao og bakepulver. Rør det så inn i deigen.

3

Hell deigen i en smurt kakeform (Ø 18-20 cm) og stek i 30 minutter på 180 °C midt i ovnen.

4

Kokoskrem

Pisk det tykke, faste laget av kokosmelk sammen med kakao og frøene fra vaniljestangen til det blir luftig. La det stå i kjøleskapet en halvtimes tid for å avkjøles. Rist de skivede mandlene i en stekepanne til de er gyldne.

5

Server kaken med pisket kokoskrem og ristede mandler, og gjerne friske bær.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.