Svart-hvite miniruller

Rullekake servert litt annerledes

ca. 16 stykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Svart-hvite miniruller

Kakedeig:

4 egg
1 eggeplomme
70 g sukker
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
80 g hvetemel
0,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
1 ts Dr. Oetker Bakekakao

Fyll:

3 dl fløte
30 g sukker
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker

Pynt:

Dr. Oetker Cupcake Daisies evt. annen pynt

preparation

Tilberedning

1

Forberedelser

Finn frem et stekebrett (40x30cm), og kle med bakepapir. Forvarm stekeovnen.

Over-/undervarme 200 °C

Varmluft 180 °C

2

Kakedeig

Rør eggene + eggeplommen luftig med en mikser på høyeste hastighet. Bland vaniljesukker med sukker, og ha i eggemasse mens man fortsatt visper. Visp deretter videre i 2 minutter. Bland mel og bakepulver, og ha i mikserbollen - visp på laveste hastighet til deigen er jevn.

3

Ta 3 spiseskjeer av deigen over i en liten skål. Bland med kakaopulver, og legg små flekker utover stekebrettet. Bruk skaftet på en spiseskje, og lag stjerner av flekkene ved å dra deigen utover (se ill. 1). Fordel til slutt resten av deigen over stjernene, og stek kaken i midten av ovnen i ca. 8 minutter.

Velv kaken over på et bakepapir, og la den avkjøles med bakepapiret fra stekingen på.

Fjern forsiktig bakepapiret fra stekingen fra kaken. Snu kaken over på den andre siden, slik at stjernene er på undersiden.

4

Fyll

Visp fløte med sukker og vaniljesukker, fordel kremen utover kaken. Del så kaken i to like store deler - ca. 40x15cm. Rull begge halvdelene inn fra langsidene. Sett rullekakene kaldt i minst 30 min.

Deretter deles hver rull i 4 like store deler, hver av disse deles igjen på skrått (se ill. 2).

5

Pynt

Anrett kakene med den rette siden ned på et fat, og dekorer med daisies eller annen pynt. Oppbevar kakene kjølig.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei