Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Svensk sukkerkake

En tradisjonell kake.

1 uten enhet

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Svensk sukkerkake

Ingredienser:

75 g smør
2 egg
2 dl sukker
3 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
1 dl melk
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
revet sitronskall om ønskelig

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Sett ovnen på 175 °C og smør og strø en kakeform, ca 1,5 liter.

2

Smelt smøret og la det avkjøle. Visp egg og sukker luftig. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker og vend det inn i eggeblandingen. Tilsett smør, sitronskall og melk. Rør forsiktig, ikke visp.

3

Hell røren i formen og stek kaken i 30- 40 minutter i nederst i oven. Kjenn med en bakepinne om kaken er ferdig. (Kaken er ferdig når det ikke fester seg noe til pinnen)

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.