Svensk sukkerkake

En tradisjonell svensk kake som kan varieres med krydder og frukt.

1 uten enhet

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Svensk sukkerkake

Ingredienser:

75 g smør
2 egg
2 dl sukker
3 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
1 dl melk
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
revet sitronskall om ønskelig

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Sett ovnen på 175 °C og smør og strø en kakeform, ca 1,5 liter.

2

Smelt smøret og la det avkjøle. Visp egg og sukker luftig. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker og vend det inn i eggeblandingen. Tilsett smør, sitronskall og melk. Rør forsiktig, ikke visp.

3

Hell røren i formen og stek kaken i 30- 40 minutter i nederst i oven. Kjenn med en bakepinne om kaken er ferdig. (Kaken er ferdig når det ikke fester seg noe til pinnen)

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei