for oppskriften Triple chocolate-cookies
225 g | mykt smør |
175 g | rørsukker lyst |
100 g | sukker eller muscovadosukker |
1 | egg |
350 g | hvetemel |
1 ts | Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker |
1 ts | Dr. Oetker Natron |
0,5 ts | salt |
100 g | hvit sjokolade |
100 g | lys sjokolade |
100 g | mørk sjokolade |
Sett ovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader over- og undervarme.
Visp smør, sukker, og rørsukker hvitt og luftig i 4-5 minutter. Tilsett egget, og visp godt. Rør inn mel, vaniljesukker, natron og salt i blandingen. Grovhakk sjokoladen, ha i deigen og rør det hele raskt sammen.
Ha bakepapir på en stekeplate. Legg ca. to spiseskjeer deig i en haug på bakepapiret for hver cookie. Trykk deigen litt flat med en gaffel.
Stek cookies'ene i 12-15 minutter. La dem avkjøles helt før de legges i en lufttett beholder.