Flag

Vinterkake med karamell og appelsin

ca. 10 - 12 kakestykker
Enkel
120 minutter
En saftig hjemmelaget kake som vil glede.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
300 gsmør
200 gsukker
2 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
6egg
300 ghvetemel
1 ssDr. Oetker Bakepulver
85 gfudge
revet appelsinskall fra en appelsin
1 pakkeDr. Oetker Hakkede Mandler (50 gram)
Frosting og pynt
3,5 dlmelis
75 gmykt smør
400 gphiladelphiaost
1 - 2 tsappelsinsaft
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Silver Mix Strøssel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 gram)
1

Kakedeig

Sett stekeovnen på 180 °C varmluft og smør en springform Ø 22 cm. Hakk fudgen i små biter og riv appelsinskallet.


Pisk smør, sukker og vaniljesukker hvitt. Tilsett ett og ett egg og pisk til det blir en flytende masse. Sikt i hvetemel og bakepulver og rør det godt sammen. Til slutt vendes fudge, revet appelsinskall og hakkede mandler inn i deigen. Fordel så i den smurte springformen.

2

Stek kaken i ca. 55 minutter. Avkjøl kaken helt i formen på en bakerist.

3

Frosting og pynt

Visp sammen ost, melis, appelsinsaft og smør til en luftig masse. Ta kaken ut av formen og sett den på et fat. Fordel frostingen på kaken og dryss med strøssel.