Vinterkake med karamell og appelsin

En saftig hjemmelaget kake som vil glede.

ca. 10 - 12 kakestykker

Middels 120 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Vinterkake med karamell og appelsin

Kakedeig:

300 g smør
200 g sukker
2 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
6 egg
300 g hvetemel
1 ss Dr. Oetker Bakepulver
85 g fudge
revet appelsinskall fra en appelsin
1 pakke Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 gram)

Frosting og pynt:

3,5 dl melis
75 g mykt smør
400 g philadelphiaost
1 - 2 ts appelsinsaft
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Silver Mix Strøssel

preparation

Tilberedning

1

Kakedeig

Sett stekeovnen på 180 °C varmluft og smør en springform Ø 22 cm. Hakk fudgen i små biter og riv appelsinskallet.

Pisk smør, sukker og vaniljesukker hvitt. Tilsett ett og ett egg og pisk til det blir en flytende masse. Sikt i hvetemel og bakepulver og rør det godt sammen. Til slutt vendes fudge, revet appelsinskall og hakkede mandler inn i deigen. Fordel så i den smurte springformen.

2

Stek kaken i ca. 55 minutter. Avkjøl kaken helt i formen på en bakerist.

3

Frosting og pynt

Visp sammen ost, melis, appelsinsaft og smør til en luftig masse. Ta kaken ut av formen og sett den på et fat. Fordel frostingen på kaken og dryss med strøssel.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei