Vinterkjeks

Enkle, gode kjeks som er vakkert dekorert.

ca. 50 uten enheter

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Vinterkjeks

Kjeks:

250 g hvetemel
0,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
70 g melis
0,5 ts sitronaroma
1 klype salt
1 egg
125 g mykt smør

Dekorasjon:

150 g melis
3 - 4 ss sitronsaft
Dr. Oetker Blå Konditorfarge
1 pakke Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant

preparation

Tilberedning

1

Kjeks

Forvarm ovnen til 180 °C og legg bakepapir på bakebrett.

2

Bland mel og bakepulver i en bolle. Tilsett resten av ingrediensene og visp med en håndholdt mikser til blandingen er kremete.

Strø godt med mel på benken, og kjevle ut deigen til den er 1/2 cm tykk. Bruk en utstikker i ønsket fasong til å stikke ut kjeksene. Stek dem i ca. 12 minutter, de skal ikke steke så lenge at de blir gyldne. La kjeksene avkjøles på rist.

3

Kna sukkerfondant til en ball og kjevle den ut mellom to ark bakepapir. Stikk ut snøflak eller stjerner.

Bland melis, sitronsaft og blå konditorfarge til en jevn blanding. Tilsett litt og litt sitronsaft slik at glasuren blir passe tykk. Bruk en palettkniv til å dekorere kjeksen med den blå glasuren. Plasser et snøflak eller en stjerne på glasuren og la det tørke godt.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei