
Avlang sjokobløtkake med fondant og roser
Ingredienser
Slik gjør du:
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.
Sikt mel, kakao og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggemassen.
Stryk ut i en firkant på en bakeplate kledd med bakepapir. Pass på å få jevn tykkelse.
Stek på 210 grader i 7-12 minutter. Avkjøl bunnen litt før du snur den og drar av papiret.
Renskjær kantene på sukkerbrødet og lag 3 like store deler. Legg på ca. 2 ss bringebærsyltetøy.
Pisk Q-kremfløte med Cream Fix. Ta av litt krem som skal brukes til å stryke rundt kaken. Bland inn bringebærsyltetøy. Fordel bringebærkremen i to lag. Stryk resten av kremen rundt og på toppen av kaken.
Farg en del av fondanten med rød og grønn farge, lag roser og blader.
Kjevle ut den hvite fondanten og legg på bløtkaken.
Smelt sjokolade, fyll den i et kremmerhus eller pose og skriv tekst på kaken. Dekorer med roser og gylner perler.
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer

Jordbær- og sitronrullekake

Ostekake med blåbær og vanilje

Brownie med juletrær av fløtebolleskum

Festkake med lysegrønn fondant

Appelsinkake med overraskelseshjerte

Babyshower surprise - blå
