
Bountybrownies
ca. 16 stykker
Middels
80 minutter
Saftig brownie med myk kokosglasur.
Ingredienser
Slik gjør du
Kakedeig
250 g
mørk sjokolade
250 g
mykt smør
3 dl
sukker
3
egg
4 ss
2 dl
hvetemel
1 dl
kokos
Dekorasjon
litt
kokos
Se produkter
Tilberedelse :
80 minutter
Legg bakepair i en ildfast form. Sett stekovnen på 180 °C.
1
Smelt sjokoladen over vannbad. Pisk smør og sukker hvitt og luftig, tilsett vaniljesukker og egg. Pisk til deigen er jevn. Bland så i litt og litt av den smeltede sjokoladen. Bland bakepulver, kakao og mel og vend inn i deigen. Til slutt vendes kokosen inn i røren.
2
Stek kaken i ca. 35 minutter, kjenn med en bakepinne om den er ferdig. Kaken skal være seig. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøles i formen.
3
Rør smøret mykt og bland i melis og kakaopulver. Rør i kokosmelken til konsistensen på glasuren er tykk nok til å smøres utover. Fordel glauren på kaken og strø på kokos. Del kaken i 16 biter.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Lemon Melba Cheesecake![]()

60 MinMiddels
Lemon Melba Cheesecake
60 MinMiddels
Lemon Melba Cheesecake
Konfirmasjonskake med vanilje- og jordbærfromasj![]()

120 MinMiddels
Konfirmasjonskake med vanilje- og jordbærfromasj
120 MinMiddels
Konfirmasjonskake med vanilje- og jordbærfromasj
Frisk ostekake med bringebær![]()

120 MinMiddels
Frisk ostekake med bringebær
120 MinMiddels
Frisk ostekake med bringebær
Appelsin-marsipankake med syrlig glasur![]()

80 MinMiddels
Appelsin-marsipankake med syrlig glasur
80 MinMiddels
Appelsin-marsipankake med syrlig glasur
Bløtkakebiter til 17. mai![]()

60 MinMiddels
Bløtkakebiter til 17. mai
60 MinMiddels
Bløtkakebiter til 17. mai
Bringebærdrøm![]()

80 MinMiddels
Bringebærdrøm
80 MinMiddels
Bringebærdrøm
Sjokoladekake med bjørnebær og krem![]()

80 MinMiddels
Sjokoladekake med bjørnebær og krem
80 MinMiddels
Sjokoladekake med bjørnebær og krem
Følg Dr. Oetker på sosiale medier