Flag

Bountybrownies

ca. 16 stykker
Middels
80 minutter
Saftig brownie med myk kokosglasur.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
250 gmørk sjokolade
250 gmykt smør
3 dlsukker
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
3egg
1 tsDr. Oetker Bakepulver
4 ssDr. Oetker Bakekakao
2 dlhvetemel
1 dlkokos
Kokosglasur
50 gmykt smør
4 ssDr. Oetker Bakekakao
6 dlmelis
ca. 1 dlkokos melk
Dekorasjon
littkokos

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Bakekakao

Legg bakepair i en ildfast form. Sett stekovnen på 180 °C.

1

Smelt sjokoladen over vannbad. Pisk smør og sukker hvitt og luftig, tilsett vaniljesukker og egg. Pisk til deigen er jevn. Bland så i litt og litt av den smeltede sjokoladen. Bland bakepulver, kakao og mel og vend inn i deigen. Til slutt vendes kokosen inn i røren.

2

Stek kaken i ca. 35 minutter, kjenn med en bakepinne om den er ferdig. Kaken skal være seig. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøles i formen.

3
Picture - Bounty-brownies.jpg

Rør smøret mykt og bland i melis og kakaopulver. Rør i kokosmelken til konsistensen på glasuren er tykk nok til å smøres utover. Fordel glauren på kaken og strø på kokos. Del kaken i 16 biter.