Flag

Vanilje- og kokoskake

ca. 18 - 20 porsjoner
Enkel
60 minutter
Lys kake med en mild smak av vanilje og kokos.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
200 gmykt smør
250 gsukker
2Dr. Oetker Vaniljestenger
5egg str. M/L
1 dlmelk
100 gkokosmel
0,25 tssalt
300 ghvetemel
1 tsDr. Oetker Bakepulver
Topping og pynt
250 gmelis
5 ssfløte
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljestenger
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Tilberedning

Sett stekovnen på 180 °C over- og undervarme. Smør en langpanne 22 x 30 cm.

2

Pisk smør og sukker lyst og kremete. Tilsett vaniljestang og ett og ett egg om gangen og pisk grundig etter hvert egg.

3

Tilsett melk, kokosmel, salt, siktet hvetemel og bakepulver. Pisk kun til deigen er blandet sammen og fordel den i den smurte langpannen.


Stek kaken i 30-35 minutter og avkjøl den på en rist.

4

Topping og pynt

Rør en kremet glasur av melis, fløte og vaniljesukker. Er glasuren for tynn tilsettes litt melis og er den for tykk tilsettes fløte. Dekk den avkjølte kaken med glasur og pynt med miniperler.