
Brownies dyppet i Dr. Oetker bakesjokolade
25 stykker
Enkel
80 minutter
Fargerike brownies i ulike varianter av bakesjokolade
Ingredienser
Slik gjør du
Kakebunn
200 g
sukker
100 g
brunt sukker
200 g
smør
3
egg
100 g
hvetemel
160 g
pecannøtter
Se produkter
Tilberedelse :
80 minutter
1
Slik gjør du
1. Smelt sjokolade og smør/margarin sammen over vannbad eller i mikroovn.
2. Rør sammen sukker og egg med en håndvisp.
3. Tilsett smeltet sjokolade.
4. Rør inn hvetemel.
5. Helles i en firkantet form ca. 25 x 25 cm eller i en springform ca. 22-24 cm.
6. Stekes midt i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter. Avkjøl i kjøleskap.
7. Del den kjøleskapskalde kaken opp i biter på 4 cm x 4 cm.
8. Trekk: Smelt sjokolade og fett over vannbad eller i mikroovn. Oppbevar bitene i kjøleskap, ta ut og dypp toppen av hver bit i sjokolade. Dryss på Dr. Oetker kakestrøssel.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Sjokoladeruter![]()

60 MinEnkel
Sjokoladeruter
60 MinEnkel
Sjokoladeruter
Fyldig ostekake med sjokolade![]()

210 MinEnkel
Fyldig ostekake med sjokolade
210 MinEnkel
Fyldig ostekake med sjokolade
Enkel protein-brownie med sjokoladeglasur![]()

80 MinEnkel
Enkel protein-brownie med sjokoladeglasur
80 MinEnkel
Enkel protein-brownie med sjokoladeglasur
Dekortips: Fiol![]()

15 MinEnkel
Dekortips: Fiol
15 MinEnkel
Dekortips: Fiol
Brownie![]()

40 MinEnkel
Brownie
40 MinEnkel
Brownie
Bursdagskake![]()

60 MinEnkel
Bursdagskake
60 MinEnkel
Bursdagskake
Dekortips: Sjokoladeblomster![]()

30 MinEnkel
Dekortips: Sjokoladeblomster
30 MinEnkel
Dekortips: Sjokoladeblomster
Følg Dr. Oetker på sosiale medier