
Brownies dyppet i Dr. Oetker bakesjokolade
25 stykker
Enkel
80 minutter
Fargerike brownies i ulike varianter av bakesjokolade
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Kakebunn
200 g
sukker
100 g
brunt sukker
200 g
smør
3
egg
100 g
hvetemel
160 g
pecannøtter
Slik gjør du:
Tilberedelse :
80 minutter
1
Slik gjør du
1. Smelt sjokolade og smør/margarin sammen over vannbad eller i mikroovn.
2. Rør sammen sukker og egg med en håndvisp.
3. Tilsett smeltet sjokolade.
4. Rør inn hvetemel.
5. Helles i en firkantet form ca. 25 x 25 cm eller i en springform ca. 22-24 cm.
6. Stekes midt i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter. Avkjøl i kjøleskap.
7. Del den kjøleskapskalde kaken opp i biter på 4 cm x 4 cm.
8. Trekk: Smelt sjokolade og fett over vannbad eller i mikroovn. Oppbevar bitene i kjøleskap, ta ut og dypp toppen av hver bit i sjokolade. Dryss på Dr. Oetker kakestrøssel.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Koppkake![]()

10 MinEnkel
Koppkake
10 MinEnkel
Koppkake
Mandelvafler med jordbærkrem![]()

40 MinEnkel
Mandelvafler med jordbærkrem
40 MinEnkel
Mandelvafler med jordbærkrem
Lys langpannekake: gluten- og laktosefri![]()

135 MinEnkel
Lys langpannekake: gluten- og laktosefri
135 MinEnkel
Lys langpannekake: gluten- og laktosefri
Sukkerbrød uten gluten og laktose![]()

40 MinEnkel
Sukkerbrød uten gluten og laktose
40 MinEnkel
Sukkerbrød uten gluten og laktose
Brownie![]()

40 MinEnkel
Brownie
40 MinEnkel
Brownie
Bursdagskake![]()

60 MinEnkel
Bursdagskake
60 MinEnkel
Bursdagskake
Mazarinkake - glutenfri og laktosefri![]()

90 MinEnkel
Mazarinkake - glutenfri og laktosefri
90 MinEnkel
Mazarinkake - glutenfri og laktosefri
Følg Dr. Oetker på sosiale medier