
Fylte gorgonzolastenger
ca. 24 stykker
Enkel
40 minutter
Perfekt til fest!
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
330 g
butterdeig ferdig/frossen
Til pensling
1
egg - sammenvispet
Ostekrem
100 g
gorgonzola
30 g
smør
1 ss
fløte
Pynt
litt
ostekrem
litt
paprikapulver
litt
frisk persille
druer
Tilberedelse :
40 minutter
1
Butterdeig
Forbered butterdeigen som anvist på pakken. Kjevle ut på en lett melet arbeidsflate til en ca. 3mm tykk leiv. Del opp deigen i mindre stykker, 3x8cm.
2
Pensling
Pensle stykkene med sammenvispet egg, og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen på 210 grader (over- og undervarme) i ca. 12 minutter.
3
Ostekrem
Rør sammen gorgonzola og smør. Tilsett fløten, og rør alt til en luftig masse. Ha ostekremen i en sprøytepose med middels stor stjernetupp. Ha fyll på en butterdeigstang, og sett en annen oppå.
4
Pynt
Dekorer gorgonzolastengene etter eget ønske.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Rask og enkel pizza![]()

35 MinEnkel
Rask og enkel pizza
35 MinEnkel
Rask og enkel pizza
Ostespiraler![]()

20 MinEnkel
Ostespiraler
20 MinEnkel
Ostespiraler
Raske minipizzaer med morsomme ansikter![]()

40 MinEnkel
Raske minipizzaer med morsomme ansikter
40 MinEnkel
Raske minipizzaer med morsomme ansikter
Kanelsnurrer med sjokoglasur![]()

80 MinEnkel
Kanelsnurrer med sjokoglasur
80 MinEnkel
Kanelsnurrer med sjokoglasur
Friskusbrød![]()

80 MinEnkel
Friskusbrød
80 MinEnkel
Friskusbrød
Granola![]()

70 MinEnkel
Granola
70 MinEnkel
Granola
Juleboller![]()

80 MinEnkel
Juleboller
80 MinEnkel
Juleboller
Følg Dr. Oetker på sosiale medier