Klassiske småkaker
ca. 25 - 30 stykker
Enkel
Småkaker til store og små dekorert etter alle kunstens regler.
Ingredienser
Slik gjør du
Småkakedeig
350 g
hvetemel
200 g
sukker
0,5 ts
hjortetaksalt
250 g
smør
1
egg
Pynt
Dr. Oetker Dekorskrift og Dr. Oetker strøssel
Tilberedelse :
60 minutter
1
Tilberedning
Bland mel, sukker, vaniljesukker og hjortetaksalt. Smuldre smøret i blandingen, og samle deigen med egg.
La deigen hvile i minst 30 min. i kjøleskapet.
2
Kjevle ut deigen, ikke for tynt, og stikk ut kaker med forskjellige former. Man kan også skjære dem med en kniv etter en sjablon.
3
Legg kakene på en stekeplate med bakepapir og stek dem på 200ºC i ca. 7 min. til de er gyldne og sprø.
Legg kakene til avkjøling på en rist, og pynt dem med sukkerskrift og strøssel.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER