Flag

Klassiske småkaker

ca. 25 - 30 stykker
Enkel
60 minutter
Småkaker til store og små dekorert etter alle kunstens regler.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Småkakedeig
350 ghvetemel
200 gsukker
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
0,5 tshjortetaksalt
250 gsmør
1egg
Pynt
Dr. Oetker Dekorskrift og Dr. Oetker strøssel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Tilberedning

Bland mel, sukker, vaniljesukker og hjortetaksalt. Smuldre smøret i blandingen, og samle deigen med egg.


La deigen hvile i minst 30 min. i kjøleskapet.

2

Kjevle ut deigen, ikke for tynt, og stikk ut kaker med forskjellige former. Man kan også skjære dem med en kniv etter en sjablon.

3

Legg kakene på en stekeplate med bakepapir og stek dem på 200ºC i ca. 7 min. til de er gyldne og sprø.


Legg kakene til avkjøling på en rist, og pynt dem med sukkerskrift og strøssel.