
Safranskorper
ca. 40 stykker
Middels
80 minutter
Gyldne småkaker med mandler og safran, ca. 40 stk.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
100 g
smør
1 dl
sukker
2
egg
3,5 dl
hvetemel
0,5 g
safran
Se produkter
Tilberedelse :
80 minutter
1
Tilberedning
Rør smør, safran, og sukker mykt og smidig. Tilsett eggene, ett om gangen. Bland mel og bakepulver og tilsett dette sammen med de hakkede mandlene i smør og sukkerblandingen. Rør sammen til en ganske klissete deig.
2
Form tre striper på et bakepapir og legg det på en stekeplate.
3
Stek på 200 °C i ca 15 minutter. La stripene avkjøle noe på platen og skjær de så i ca. 2 cm brede biter. Slå av ovnen og la skorpene tørke i ettervarmen.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Christmas-cookies med dekor![]()

80 MinMiddels
Christmas-cookies med dekor
80 MinMiddels
Christmas-cookies med dekor
Pepperkaker![]()

80 MinMiddels
Pepperkaker
80 MinMiddels
Pepperkaker
Smultringer![]()

120 MinMiddels
Smultringer
120 MinMiddels
Smultringer
Klassiske donuts![]()

230 MinMiddels
Klassiske donuts
230 MinMiddels
Klassiske donuts
Regnbuecookies![]()

60 MinMiddels
Regnbuecookies
60 MinMiddels
Regnbuecookies
Sjokolademazariner med appelsinglasur![]()

80 MinMiddels
Sjokolademazariner med appelsinglasur
80 MinMiddels
Sjokolademazariner med appelsinglasur
Biscotti med sjokolade og sitron![]()

60 MinMiddels
Biscotti med sjokolade og sitron
60 MinMiddels
Biscotti med sjokolade og sitron
Følg Dr. Oetker på sosiale medier