Flag

Brød med mye godt

2 stykker
Enkel
80 minutter
Når frokosten skal være ekstra god.
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Serveres i tynne skiver med ost og syltetøy.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Brøddeig
4 dlvann
4 dlnaturell yoghurt eller surmelk
1 dlsirup
1 pakkeDr. Oetker Sukat (100g)
75 grosiner
100 gDr. Oetker Hakkede Mandler
1 sssalt
4 dlknust hvete eller annet korn
4 dlhavregryn
2 tsDr. Oetker Bakepulver
2 tsDr. Oetker Natron
8 dlhvetemel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Sukat  (100g)
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Natron
1

Bland sammen vann, yoghurt og sirup. Tilsett sukat, rosiner, nøtter, salt, knust hvete og havregryn. Rør godt om. Bland melet med natron og bakepulver, og rør inn i deigen. Rør godt om til det blir en kladdete deig. Bred deigen ut i to smurte brødformer.

2

Stek brødene på midterste rille på 200°C i 50-60 minutter. Om brødene blir mørke kan temperaturen senkes til 175°C mot slutten av steketiden.

Oppskriftstips

  • Serveres i tynne skiver med ost og syltetøy.