
Brød med mye godt
2 stykker
Enkel
80 minutter
Når frokosten skal være ekstra god.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Brøddeig
4 dl
vann
4 dl
naturell yoghurt eller surmelk
1 dl
sirup
1 pakke
75 g
rosiner
1 ss
salt
4 dl
knust hvete eller annet korn
4 dl
havregryn
2 ts
8 dl
hvetemel
Slik gjør du:
Tilberedelse :
80 minutter
1
Bland sammen vann, yoghurt og sirup. Tilsett sukat, rosiner, nøtter, salt, knust hvete og havregryn. Rør godt om. Bland melet med natron og bakepulver, og rør inn i deigen. Rør godt om til det blir en kladdete deig. Bred deigen ut i to smurte brødformer.
2
Stek brødene på midterste rille på 200°C i 50-60 minutter. Om brødene blir mørke kan temperaturen senkes til 175°C mot slutten av steketiden.
Oppskriftstips
Serveres i tynne skiver med ost og syltetøy.
Tips
: Serveres i tynne skiver med ost og syltetøy.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Mini focaccia pizza med enkel surdeig![]()

165 MinEnkel
Mini focaccia pizza med enkel surdeig
165 MinEnkel
Mini focaccia pizza med enkel surdeig
Ostespiraler![]()

20 MinEnkel
Ostespiraler
20 MinEnkel
Ostespiraler
Raske minipizzaer med morsomme ansikter![]()

40 MinEnkel
Raske minipizzaer med morsomme ansikter
40 MinEnkel
Raske minipizzaer med morsomme ansikter
Raske pizzasnurrer![]()

70 MinEnkel
Raske pizzasnurrer
70 MinEnkel
Raske pizzasnurrer
Brytebrød med ost og hvitløk![]()

75 MinEnkel
Brytebrød med ost og hvitløk
75 MinEnkel
Brytebrød med ost og hvitløk
Enkel deig til pinnebrød![]()

15 MinEnkel
Enkel deig til pinnebrød
15 MinEnkel
Enkel deig til pinnebrød
Raske kanelsvinger![]()

95 MinEnkel
Raske kanelsvinger
95 MinEnkel
Raske kanelsvinger
Følg Dr. Oetker på sosiale medier