Smuldrepai med eple og mandelflak
ca. 10 kakestykker
Enkel
Veldig enkel og god, server gjerne med vaniljesaus eller pisket krem.
Ingredienser
Slik gjør du
Smuldrepai
4 - 6
epler
1 ss
sukker
2 ts
kanel
100 g
mykt smør
1,5 dl
sukker
1,5 dl
hvetemel
1 dl
havregryn
1 pakke
Tilberedelse :
40 minutter
1
Tilberedning
Skrell, fjern kjernehusene og skjær eplene i båter. Legg dem i en smurt paiform og strø 1 ss sukker og litt kanel over.
2
Bland mykt smør, sukker, mel og havregryn i en bolle. Smuldre alt sammen til en smulete deig med fingrene, eller bruk en kjøkkenmaskin.
3
Dekk eplene med deigen, og strø mandelflak over. Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter. Oversiden skal være gyldenbrun, og eplene myke.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER