Flag

Sjokoladetrøfler med kokosmelk

15 stykker
Enkel
25 minutter
Nydelige sjokoladetrøfler som smaker godt til kaffen.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredientes
1 dlkokosmelk
200 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk
1 tsTaylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
1 ssDr. Oetker Bakekakao

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
Picture - Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
Picture - Dr. Oetker Bakekakao

Hakk bakesjokoladen i mindre biter.

Ha kokosmelken i en liten kjele og varm opp til den koker. Tilsett bakesjokoladen og rør til det er en jevn masse og sjokoladen har smeltet. Rør inn vaniljeekstrakten, dekk kjelen med plastfolie og la den stå i kjøleskap i 24 timer.

Lag kuler av trøffelmassen og trill de i bakekakao. Trøflene oppbevares i kjøleskap frem til servering.