
Triple chocolate-brownie
Se produkter
Sett stekeovnen på 180 °C over- og undervarme.
Kle en langpanne (23x33 cm) med bakepapir.
Sikt hvetemel og kakaopulver sammen i en bolle.
Ha 2 poser Bakesjokolade Mørk og smør i en kjele, og smelt det forsiktig over svak varme under jevn omrøring. Ta kjelen av varmen når sjokoladen er nesten smeltet og la resten smelte på ettervarmen.
Pisk egg og sukker sammen i ca. 1 minutt. Det skal ikke piskes for mye luft inn i eggemassen, den skal kun røres godt sammen. Vend i vaniljeekstrakt og den lett avkjølte sjokoladeblandingen.
Tilsett så lys og mørk bakesjokolade og hakket hvit sjokolade, og rør det lett sammen. Ha i det siktede hvetemelet og kakaopulveret og vend røren sammen.
Ha røren i langpannen med bakepapir og jevnt ut overflaten. Stek kaken midt i ovnen i 25-30 minutter. Kaken skal føles litt bløt i midten.
La den avkjøles i formen.
Steketid: 25 - 30 Minutter
Server gjerne brownien som en deilig dessert, med litt god vaniljeis og friske bær til.
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer

Sjokoladeruter

Fyldig ostekake med sjokolade

Brownie

Sjokoladekake med hasselnøttmousse

Terte med Ruby sjokolade og bringebær

Vanilje- og kokoskake
