DR. OETKER

Muffinsoppskrifter

Muffins gjør ethvert kakebord søtere. De små bakverkene er dessuten godt egnet til å ta med seg på tur, eller for å glede gode kolleger på jobb. Muffinsoppskrifter finnes i uendelige varianter, søte, fargerike, med nøtter, sjokolade eller frukt. Alle har de til felles at de smaker utrolig godt. Muffins passer til alle anledninger, og kan bakes i en fei. Dersom du er på utkikk etter gode oppskrifter, så ta en titt på oppskriftene våre. De er utviklet av Dr. Oetkers forsøkskjøkken, og faller helt sikkert i smak.

Oppskrifter
Muffins og cupcakes
Flere smakfulle oppskrifter på muffins og cupcakes finner du her! Til oppskriftene

Muffinsbaking med barn

Muffins kan lages i alle varianter. Barn liker ofte de søte variantene best, som "Muntre mandelmuffins med jordbær". Tips: Dekorer muffinsene sammen med barna! Forbered alt på forhånd, med kakepynt, glasur eller bær, så ligger alt til rette for en hyggelig stund. Skal man arrangere barnebursdag er det alltid moro når barne får pynte sin egen muffin. Sett i så fall ulik dekorasjon på bordet, slik at barna kan velge den pynten de vil pynte med. 

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei