Blåbærpannacotta

En dessert som ikke bare ser vakker ut, men som også smaker nydelig.

8 stykker

Enkel 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Blåbærpannacotta

Ingredienser:

1.5 Dr. Oetker Gelatinblader
150 g blåbær ferske eller frosne
3 dl Q-Meieriene kremfløte
1 ts sukker
1 stk. Dr. Oetker Vaniljestang

Hvit sjokoladeganache:

200 g hvit sjokolade hakket
1 dl Q-Meieriene kremfløte

Dekor:

noen blåbær ,ferske
litt sitronmelisse
Dr. Oetker Sjokoladeblader
frysetørket jordbær om ønskelig

preparation

Tilberedning

1

Pannacotta

Ha blåbærene i en kjele sammen med fløte, sukker og vanilje. La blandingen koke opp og småkoke på lav varme i ca. 10 minutter. Ta kjelen av varmen og hell blandingen gjennom en finmasket sil. 

Legg gelatinen i kaldt vann i min. 5 minutter. Ta opp gelatinen og kryst ut vannet. La den smelte under omrøring i blåbærfløten. Fordel røren i 8 små snapsglass (gjerne av plast). Sett i kjøleskap i 3 timer til pannacottaen har stivnet.

2

Hvit sjokoladeganche

Kok opp fløten, hell den over den hakkede sjokoladen og rør til alt har smeltet.

Ta pannacottaene ut av kjøleskapet og løsne de forsiktig ut av glassene og over på en asjett. Dekorer med hvit sjokoladeganach, blåbær, sitronmelisse, sjokoladeblader og eventuelt frysetørket jordbær. 

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei