
Appelsinsirup med vanilje
ca. 4 porsjoner
Middels
40 minutter
Prøv denne lekre appelsinsirupen som alternativ til kirsebærsaus til riskrem.
Ingredienser
Slik gjør du
Tilberedelse :
40 minutter
1
Sirup
Kok inn appelsinjuice, sukker og vaniljefrø til en tynn sirup. Sett sirupen til avkjøling, og server den som et alternativ til kirsebærsaus til riskrem.
Oppskriftstips
Prøv å smaksette sirupen med litt sambal oelek, så får den et streif av chili.
Tips
Tips: Prøv å smaksette sirupen med litt sambal oelek, så får den et streif av chili.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Bringebærcurd![]()

25 MinMiddels
Bringebærcurd
25 MinMiddels
Bringebærcurd
Ris à l'amande - riskrem på dansk måte![]()

210 MinMiddels
Ris à l'amande - riskrem på dansk måte
210 MinMiddels
Ris à l'amande - riskrem på dansk måte
Vaniljehjerter![]()

60 MinMiddels
Vaniljehjerter
60 MinMiddels
Vaniljehjerter
Ostekake med sjokolade og nøtter![]()

60 MinMiddels
Ostekake med sjokolade og nøtter
60 MinMiddels
Ostekake med sjokolade og nøtter
Blåbærpannacotta![]()

30 MinMiddels
Blåbærpannacotta
30 MinMiddels
Blåbærpannacotta
Hjemmelaget vaniljeis med fløte![]()

200 MinMiddels
Hjemmelaget vaniljeis med fløte
200 MinMiddels
Hjemmelaget vaniljeis med fløte
Følg Dr. Oetker på sosiale medier