Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Bountybrownies

Saftig brownie med myk kokosglasur.

om 16 stykker

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Bountybrownies

Kakedeig:

250 g mørk sjokolade
250 g mykt smør
3 dl sukker
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
3 egg
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
4 ss Dr. Oetker Bakekakao
2 dl hvetemel
1 dl kokos

Kokosglasur:

50 g mykt smør
4 ss Dr. Oetker Bakekakao
6 dl melis
om 1 dl kokos melk

Dekorasjon:

litt kokos

preparation

Tilberedning

Legg bakepair i en ildfast form. Sett stekovnen på 180 °C.

1

Smelt sjokoladen over vannbad. Pisk smør og sukker hvitt og luftig, tilsett vaniljesukker og egg. Pisk til deigen er jevn. Bland så i litt og litt av den smeltede sjokoladen. Bland bakepulver, kakao og mel og vend inn i deigen. Til slutt vendes kokosen inn i røren.

2

Stek kaken i ca. 35 minutter, kjenn med en bakepinne om den er ferdig. Kaken skal være seig. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøles i formen.

3

Rør smøret mykt og bland i melis og kakaopulver. Rør i kokosmelken til konsistensen på glasuren er tykk nok til å smøres utover. Fordel glauren på kaken og strø på kokos. Del kaken i 16 biter.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.