Brød med mye godt

Når frokosten skal være ekstra god.

2 stykker

Middels 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Brød med mye godt

Brøddeig:

4 dl vann
4 dl naturell yoghurt eller surmelk
1 dl sirup
1 pakke Dr. Oetker Sukat (100g)
75 g rosiner
100 g Dr. Oetker Hakkede Mandler
1 ss salt
4 dl knust hvete eller annet korn
4 dl havregryn
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 ts Dr. Oetker Natron
8 dl hvetemel

preparation

Tilberedning

1

Bland sammen vann, yoghurt og sirup. Tilsett sukat, rosiner, nøtter, salt, knust hvete og havregryn. Rør godt om. Bland melet med natron og bakepulver, og rør inn i deigen. Rør godt om til det blir en kladdete deig. Bred deigen ut i to smurte brødformer.

2

Stek brødene på midterste rille på 200°C i 50-60 minutter. Om brødene blir mørke kan temperaturen senkes til 175°C mot slutten av steketiden.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei