Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Brød med mye godt

Når frokosten skal være ekstra god.

2 stykker

Middels 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Brød med mye godt

Brøddeig:

4 dl vann
4 dl naturell yoghurt eller surmelk
1 dl sirup
1 pakke Dr. Oetker Sukat (100g)
75 g rosiner
100 g Dr. Oetker Hakkede Mandler
1 ss salt
4 dl knust hvete eller annet korn
4 dl havregryn
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 ts Dr. Oetker Natron
8 dl hvetemel

preparation

Tilberedning

1

Bland sammen vann, yoghurt og sirup. Tilsett sukat, rosiner, nøtter, salt, knust hvete og havregryn. Rør godt om. Bland melet med natron og bakepulver, og rør inn i deigen. Rør godt om til det blir en kladdete deig. Bred deigen ut i to smurte brødformer.

2

Stek brødene på midterste rille på 200°C i 50-60 minutter. Om brødene blir mørke kan temperaturen senkes til 175°C mot slutten av steketiden.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.