Flag

Brownies dyppet i Dr. Oetker bakesjokolade

25 stykker
Enkel
80 minutter
Fargerike brownies i ulike varianter av bakesjokolade
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakebunn
200 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk
200 gsukker
100 gbrunt sukker
200 gsmør
3egg
100 ghvetemel
160 gpecannøtter
Kaketrekk
100 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk
10 gDelfiafett

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
1

Slik gjør du

1. Smelt sjokolade og smør/margarin sammen over vannbad eller i mikroovn.
2. Rør sammen sukker og egg med en håndvisp.
3. Tilsett smeltet sjokolade.
4. Rør inn hvetemel.
5. Helles i en firkantet form ca. 25 x 25 cm eller i en springform ca. 22-24 cm.
6. Stekes midt i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter. Avkjøl i kjøleskap.
7. Del den kjøleskapskalde kaken opp i biter på 4 cm x 4 cm.
8. Trekk: Smelt sjokolade og fett over vannbad eller i mikroovn. Oppbevar bitene i kjøleskap, ta ut og dypp toppen av hver bit i sjokolade. Dryss på Dr. Oetker kakestrøssel.