Gelégodt

Tilberedningstid ca. 40 min + minst 6 timer for å stivne.

ca. 15 stykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Gelégodt

Ingredienser:

10 Dr. Oetker Gelatinblader
3 ss Dr. Oetker Flytende glukose
1,5 dl sukker
4 dl vann
ca. 1 ts aroma etter ønske (f. eks. bringebær eller lakris)
Dr. Oetker Konditorfarger etter ønske

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Ha litt olje i en isbitform, gjerne med morsomme former/figurer.

2

Legg gelatinbladene i en skål med kaldt vann. Bland glukose, sukker og vann i en kjele med tykk bunn. Kok på middels varme til blandingen er 122°C. Ta opp gelatinplatene av vannet og legg dem i sukkerblandingen. En plate om gangen og rør om.

3

Tilsett aroma og farge. La temperaturen synke til 70°C. Fyll formene med gelémassen og la kjølne og stivne i romtemperatur over natten.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei