Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Gelégodt

Tilberedningstid ca. 40 min + minst 6 timer for å stivne.

om 15 stykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Gelégodt

Ingredienser:

10 Dr. Oetker Gelatinblader
3 ss Dr. Oetker Flytende glukose
1,5 dl sukker
4 dl vann
om 1 ts aroma etter ønske (f. eks. bringebær eller lakris)
Dr. Oetker Konditorfarger etter ønske

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Ha litt olje i en isbitform, gjerne med morsomme former/figurer.

2

Legg gelatinbladene i en skål med kaldt vann. Bland glukose, sukker og vann i en kjele med tykk bunn. Kok på middels varme til blandingen er 122°C. Ta opp gelatinplatene av vannet og legg dem i sukkerblandingen. En plate om gangen og rør om.

3

Tilsett aroma og farge. La temperaturen synke til 70°C. Fyll formene med gelémassen og la kjølne og stivne i romtemperatur over natten.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.