Gulrotkake i to lag

Tradisjonell gulrotkake med ostekrem

6 - 8 kakestykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Gulrotkake i to lag

Kakebunn:

150 g hvetemel (2,5 dl)
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,5 ts Dr. Oetker Natron
150 g brunt sukker (annet sukker går også bra)
1 - 2 ts kanel
2 egg
1,25 dl nøytral olje (f.eks rapsolje)
200 g revne gulrøtter (ca. 4 dl)

Ostekrem:

100 g kremost (f. eks Philadelphia)
35 g smør
60 g melis
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 ss sitronsaft

preparation

Tilberedning

1

Kakebunn

Bland sammen de tørre ingrediensene og tilsett eggene.

Spe vekselvis med olje og gulrøtter til alt er blandet. Ikke rør for mye.

Kle en springform ca.20-22 cm med bakepapir og fordel røren jevnt utover. Stek på nederste rille på 180 °C i 35-45 min (avhenger av størrelse på form). Bruk en bakepinne og stikk den i midten for å sjekke om kaken er ferdig. Henger det røre igjen på pinnen, stek lenger

2

Ostekrem

Sørg for at alle ingrediensene er romtemperert før du starter. Rør alle ingredienser sammen med en ballongvisp eller en miksmaster. Pisk til kremen er glatt. 

Del kaken i to og ha et lag med krem inni kaken, eventuelt smør all kremen på toppen av kaka. Dekorer med for eksempel pekannøtter. 

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei