Juletrær og snømenn av marengs

Godte og dekorative marengser.

ca. 12 stykker

Middels 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Juletrær og snømenn av marengs

Ingredienser:

2 eggehviter
100 g sukker
2 ts revet sitronskall
Dr. Oetker Konditorfarger
Dr. Oetker Christmas Strøssel

preparation

Tilberedning

Forberedelser

Legg klart en stekeplate med bakepapir. Forvarm stekeovnen til 100°C over- og undervarme, 80°C varmluft.

1

Tilberedning

Visp eggehviten med mikser på høy hastighet til massen er helt stiv. Tilsett sukker og sitronskall gradvis mens mikseren går på høyeste hastighet, og visp videre til sukkeret har løst seg helt opp.

2

Ha en spiseskje av massen over i en liten skål, og farg med rød konditorfarge. Resten av massen fordeles likt i to andre skåler. Den ene halvparten farges med grønn konditorfarge. Den andre halvparten fylles i en sprøytepose med rund tupp, evt. kan man klippe litt av tuppen pa sprøyteposen.

3

Lag snømenn på stekeplaten med bakepapir ved å klemme på sprøyteposen, de skal bli ca. 5 cm høye og ha en diameter på ca. 4 cm. Ha den grønnfargede massen i en ren sprøytepose med stjernetupp, og lag juletrærne i omtrent samme størrelse som snømennene. Til slutt tar man en liten frysepose og fyller med den rødfargede massen, klipper av et lite hull i hjørnet, og lager luer til snømennene. Dekorer figurene med strøssel.

4

Stek figurene nederst i ovnen i ca. 70 min.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei