Kake med pepperkakesmak

Kake med smakfull pepperkakesmak.

20 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Kake med pepperkakesmak

Kakebunn:

4 egg str. M/L
1,5 dl sukker
1 dl sirup
200 g rømme
4 ts Pepperkakekrydder
1 ts Dr. Oetker Natron
6,5 dl hvetemel

Frosting og dekorasjon:

100 g Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
1 dl Q-Meieriene kremfløte
1 pakke Dr. Oetker Taste of Christmas Julefigurer
1 pakke Dr. Oetker Taste of Chritmas Snøkrystaller
1 pakke Dr. Oetker Golden and Shiny Pearls

preparation

Tilberedning

1

Slik lager du kakebunnen

Pisk egg, sukker og sirup til en lett, men tykk skum. Bland ingrediensene og vend melblandingen forsiktig inn i eggehvitene, alternerende med rømme og fett. Hell deigen i en form og stek i ca 45-50 minutter eller til deigen fester seg. La kaken avkjøles i 15 minutter og sett den på en rist til videre avkjøling.

2

Glasur og dekorasjon

Ha bakesjokoladen i en bolle og varm opp fløten. Hell den varme fløten over sjokoladen og la det stå et øyeblikk. Rør til det er jevnt og la røren avkjøle i 15-30 minutter. Hell  deretter glasuren over kaken og avslutt med å pynte kaken med Dr. Oetker Taste of Christmas Julefigurer, Snøkrystaller og Golden & Shiny Pearls.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei