Koppkake

Cake in a mug - når du er fysen på noe raskt og godt

1 porsjon

Middels 10 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Koppkake

Koppkake:

1 ss smør
2 ss melk
2 ss hvetemel
2 ss brunt sukker
1 ss Dr. Oetker Bakekakao
0,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,25 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
ca. 10 g hakket, mørk sjokolade mørk

preparation

Tilberedning

1

Smelt smør i en kopp (minimum 2,5 dl) og rør sammen med melk.

2

Sikt sammen det tørre og ha i koppen med smørblandingen. Bland godt sammen til en klumpfri røre. Dryss over biter med hakket sjokolade.

3

La koppkaken bakes i mikrobølgeovnen på full effekt i 45 sekunder til 1 minutt*. La kaken bake ferdig og avkjøle seg i 5 minutter før den serveres.

*Effekten på mikrobølgeovner varierer veldig så prøv deg fram til du finner det som er riktig for din ovn. 

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei