Flag

Marihønemuffins

ca. 12 stykker
Enkel
40 minutter
Vaniljemuffins med sjokoladeganache, sjarmerende dekorert som marihøner
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Muffins
240 ghvetemel
15 gDr. Oetker Bakepulver (ca 1 ss)
0,5 tssalt
1 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
0,5 tsDr. Oetker Vanilla Paste
160 gsukker
1egg
2,5 dlmelk
0,5 dlmatolje
Dr. Oetker Deko Muffinsformer
Ganache
1,5 poserDr. Oetker Bakesjokolade Melk
100 gQ-Meieriene kremfløte
Dekorajon
ca. 250 gjordbær
1 tubeDr. Oetker Pynteglasur med sjokoladesmak
1 pakkeDr. Oetker Sugar Eyes

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver (ca 1 ss)
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Deko Muffinsformer
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Melk
Picture - Dr. Oetker Pynteglasur med sjokoladesmak
Picture - Dr. Oetker Sugar Eyes
1

Muffins

Vei opp alt det tørre i en bolle, og visp sammen det våte i en annen bolle. Bruk en håndvisp og bland sammen det våte med det tørre til røren er fri for klumper. 

Fordel i muffinsformer plassert i et metallbrett. Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter og avkjøles på rist.

Over- og undervarme: 200 °C

2

Sjokoladeganache

Kok opp fløten i en kjele, ta den av varmen og tilsett sjokoladen. La sjokoladen smelte en liten stund før alt røres sammen til en jevn masse. Ha ganachen over i en bolle og avkjøl.

3

Dekorering

Skyll jordbærene og del de i to.

Pisk ganachen kort med en håndmikser og fordel den så på muffinsene. Dytt to halve jordbær inn i ganachen som marihønevinger. Lag prikker og munn med pynteglasur med sjokoladesmak. Like før servering festes også øynene med pynteglasuren.