Marihønemuffins

Vaniljemuffins med sjokoladeganache, sjarmerende dekorert som marihøner

ca. 12 stykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Marihønemuffins

Muffins:

240 g hvetemel
15 g Dr. Oetker Bakepulver (ca 1 ss)
0,5 ts salt
1 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
0,5 ts Dr. Oetker Vanilla Paste
160 g sukker
1 egg
2,5 dl melk
0,5 dl matolje
Dr. Oetker Deko Muffinsformer

Ganache:

150 g lys kokesjokolade
100 g Q-Meieriene kremfløte

Dekorajon:

ca. 250 g jordbær
1 tube Dr. Oetker Pynteglasur med sjokoladesmak
1 pakke Dr. Oetker Sugar Eyes

preparation

Tilberedning

1

Muffins

Vei opp alt det tørre i en bolle, og visp sammen det våte i en annen bolle. Bruk en håndvisp og bland sammen det våte med det tørre til røren er fri for klumper. 

Fordel i muffinsformer plassert i et metallbrett. Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter og avkjøles på rist.

Over-/undervarme 200 °C

2

Sjokoladeganache

Grovhakk sjokoladen. Kok opp fløten i en kjele, ta den av varmen og tilsett sjokoladen. La sjokoladen smelte en liten stund før alt røres sammen til en jevn masse. Ha ganachen over i en bolle og avkjøl.

3

Dekorering

Skyll jordbærene og del de i to.

Pisk ganachen kort med en håndmikser og fordel den så på muffinsene. Dytt to halve jordbær inn i ganachen som marihønevinger. Lag prikker og munn med pynteglasur med sjokoladesmak. Like før servering festes også øynene med pynteglasuren.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei