Monster mash brownie

En fargerik kake for liten og stor

1 liten langpanne

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Monster mash brownie

Brownie:

1 pose Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
250 g smør
25 g Dr. Oetker Bakekakao
350 g sukker
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
4 egg str. M/L
150 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,75 ts salt

Glasur:

4 dl melis
4 ss vann
0,5 ts sitronsaft
1 tube Dr. Oetker Blå Konditorfarge
1 tube Dr. Oetker Grønn Konditorfarge
1 tube Dr. Oetker Gul Konditorfarge
1 tube Dr. Oetker Lilla Konditorfarge
1 tube Dr. Oetker Rød Konditorfarge

Dekor:

1 pakke Dr. Oetker Sugar Eyes
Dr. Oetker Black & Gold strøssel

preparation

Tilberedning

1

Brownie

Sett stekeovnen på 175 grader over- og undervarme.

Smelt smøret i en liten kjele og rør inn kakaoen. Ta kjelen av varmen, tilsett sjokoladen og rør til alt er smeltet.

Pisk egg, sukker og vaniljesukker hvitt og luftig. Bland i siktet hvetemel, bakepulver og salt. Tilsett sjokoladesmøret. 

Fordel røren i en liten langpanne (20x30 cm).

Stek kaken midt i ovnen, ca 30 minutter. La kaken avkjøles helt på en bakerist mens glasuren tilberedes.

2

Glasur og dekor

Rør sammen ingrediensene til glasuren. Fordel glasuren i mindre skåler og tilsett konditorfarger til ønsket farge.

Vær litt slurvete når glasuren fordeles på kaken. Dekorer med Sugar Eyes og Black & Gold strøssel.

Del kaken i passende serveringsstykker.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei