Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Monster mash brownie

En fargerik kake for liten og stor

1 liten langpanne

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Monster mash brownie

Brownie:

100 g mørk sjokolade
250 g smør
25 g Dr. Oetker Bakekakao
350 g sukker
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
4 egg str. M/L
150 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,75 ts salt

Glasur:

4 dl melis
4 ss vann
0,5 ts sitronsaft
1 tube Dr. Oetker Blå Konditorfarge
1 tube Dr. Oetker Grønn Konditorfarge
1 tube Dr. Oetker Gul Konditorfarge
1 tube Dr. Oetker Lilla Konditorfarge
1 tube Dr. Oetker Rød Konditorfarge

Dekor:

1 pakke Dr. Oetker Sugar Eyes
Dr. Oetker Black & Gold strøssel

preparation

Tilberedning

1

Brownie

Sett stekeovnen på 175 grader over- og undervarme.

Grovhakk sjokoladen. Smelt smøret i en liten kjele og rør inn kakaoen. Ta kjelen av varmen, tilsett den hakkede sjokoladen og rør til alt er smeltet.

Pisk egg, sukker og vaniljesukker hvitt og luftig. Bland i siktet hvetemel, bakepulver og salt. Tilsett sjokoladesmøret. 

Fordel røren i en liten langpanne (20x30 cm).

Stek kaken midt i ovnen, ca 30 minutter. La kaken avkjøles helt på en bakerist mens glasuren tilberedes.

2

Glasur og dekor

Rør sammen ingrediensene til glasuren. Fordel glasuren i mindre skåler og tilsett konditorfarger til ønsket farge.

Vær litt slurvete når glasuren fordeles på kaken. Dekorer med Sugar Eyes og Black & Gold strøssel.

Del kaken i passende serveringsstykker.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.