Flag

Muffins med nøtter og epler

ca. 12 - 14 stykker
Enkel
40 minutter
Ekstra godt når høsten banker på.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Muffinsdeig
200 gsmør
2 dlsirup
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
3egg
4 dlhvetemel
1 tsDr. Oetker Bakepulver
100 gDr. Oetker Hakkede Mandler , valnøtter og pecan
1eple.
Pynt
littmelis + vann
Dr. Oetker Dekorskrift
Dr. Oetker Chokodekor

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler , valnøtter og pecan
Picture - Dr. Oetker Chokodekor
1

Muffinsdeig

Rør smør, sirup og vaniljesukker mykt. Visp i eggene et av gangen. Sikt hvetemel og bakepulver og vend det inn i deigen. Tilsett nøtter og eple skåret i små terninger, og rør det forsiktig sammen.

2

Fordel deigen i muffinsformer og stek dem ved 160˚C varmluft i 20-25 min.

3

Avkjøl og pynt muffinsene.