Muffins med nøtter og epler

Ekstra godt når høsten banker på.

ca. 12 - 14 stykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Muffins med nøtter og epler

Muffinsdeig:

200 g smør
2 dl sirup
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
3 egg
4 dl hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
100 g Dr. Oetker Hakkede Mandler , valnøtter og pecan
1 eple

Pynt:

litt melis + vann
Dr. Oetker Dekorskrift
Dr. Oetker Chokodekor

preparation

Tilberedning

1

Muffinsdeig

Rør smør, sirup og vaniljesukker mykt. Visp i eggene et av gangen. Sikt hvetemel og bakepulver og vend det inn i deigen. Tilsett nøtter og eple skåret i små terninger, og rør det forsiktig sammen.

2

Fordel deigen i muffinsformer og stek dem ved 160˚C varmluft i 20-25 min.

3

Avkjøl og pynt muffinsene.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei