Myk pepperkake

Langpannekake med pepperkakesmak.

24 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Myk pepperkake

Kakebunn:

5 egg
200 g brunt sukker
160 g sukker
4 ts kanel
1 ts nellik
2 ts kardemomme
3 - 4 ss Dr. Oetker Bakekakao
450 g hvetemel
3 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 dl melk
125 g smør

Ostekrem med sitronsmak:

200 g philadelphiaost , romtemperert
100 g mykt smør
150 g melis
2 - 3 ss sitronsaft

preparation

Tilberedning

1

Kakebunn

Smelt smøret. Pisk eggedosis av romtempererte egg og sukker. 

Sikt sammen alt det tørre og tilsett det i eggedosisblandingen vekselsvis med melk. Ikke rør for mye. Rør inn det smeltede smøret.

Ha røren i en langpanne kledd med bakepapir, eventuelt smurt (30 cm x 40 cm). Stekes på 180 grader midt i ovnen i ca. 15-20 minutter.

2

Ostekrem med sitronsmak

Ha alt i en bolle og pisk til du har en glatt krem. Ha gjerne kremen i en sprøytepose og lag en topp for hvert kakestykke. Dekorer med små pyntede pepperkaker.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei