Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Myk pepperkake

24 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Myk pepperkake

Kakebunn:

5 egg
200 g brunt sukker
160 g sukker
4 ts kanel
1 ts nellik
2 ts kardemomme
3 - 4 ss Dr. Oetker Bakekakao
450 g hvetemel
3 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 dl melk
125 g smør

Ostekrem med sitronsmak:

200 g philadelphiaost , romtemperert
100 g mykt smør
150 g melis
2 - 3 ss sitronsaft

preparation

Tilberedning

1

Kakebunn

Smelt smøret. Pisk eggedosis av romtempererte egg og sukker. 

Sikt sammen alt det tørre og tilsett det i eggedosisblandingen vekselsvis med melk. Ikke rør for mye. Rør inn det smeltede smøret.

Ha røren i en langpanne kledd med bakepapir, eventuelt smurt (30 cm x 40 cm). Stekes på 180 grader midt i ovnen i ca. 15-20 minutter.

2

Ostekrem med sitronsmak

Ha alt i en bolle og pisk til du har en glatt krem. Ha gjerne kremen i en sprøytepose og lag en topp for hvert kakestykke. Dekorer med små pyntede pepperkaker.