Flag

Pina Colada-muffins

ca. 12 stykker
Middels
60 minutter
Festlig med kokoslikør og marengstopping!
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Muffinsdeig
225 gananas uten lake
2 ssMalibu (kokoslikør)
50 gsmør
1,5 dlsukker
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1egg
2 dlhvetemel
2 tsDr. Oetker Bakepulver
Marengstopping
2eggehviter
2 dlsukker
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1 dlkokos

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Muffinsdeig

Finhakk ananas med en stavmikser, og bland med Malibu.


Rør smør, vaniljesukker og sukker hvitt og luftig. Tilsett egg og eggeplommer. Vend forsiktig ananas, hvetemel og bakepulver i deigen.


Fordel deigen i muffinsformer og stek på 175 grader i ca. 10 minutter. Senk deretter varmen til 160 grader.

2

Marengstopping

Visp eggehvitene stive og tilsett sukkeret blandet med vaniljesukker litt om gangen.


Fordel marengsen på de halvstekte muffinsene. Strø deretter over kokos og sett muffinsene tilbake i ovnen. Stek i ytterligere 10-15 minutter, kjenn etter med en stekepinne om muffinsene er ferdige.


La muffinsene avkjøles på rist.