Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Pina Colada-muffins

Festlig med kokoslikør og marengstopping!

om 12 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Pina Colada-muffins

Muffinsdeig:

225 g ananas uten lake
2 ss Malibu (kokoslikør)
50 g smør
1,5 dl sukker
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 egg
2 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver

Marengstopping:

2 eggehviter
2 dl sukker
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 dl kokos

preparation

Tilberedning

1

Muffinsdeig

Finhakk ananas med en stavmikser, og bland med Malibu.

Rør smør, vaniljesukker og sukker hvitt og luftig. Tilsett egg og eggeplommer. Vend forsiktig ananas, hvetemel og bakepulver i deigen.

Fordel deigen i muffinsformer og stek på 175 grader i ca. 10 minutter. Senk deretter varmen til 160 grader.

2

Marengstopping

Visp eggehvitene stive og tilsett sukkeret blandet med vaniljesukker litt om gangen.

Fordel marengsen på de halvstekte muffinsene. Strø deretter over kokos og sett muffinsene tilbake i ovnen. Stek i ytterligere 10-15 minutter, kjenn etter med en stekepinne om muffinsene er ferdige.

La muffinsene avkjøles på rist.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.