Prinsessekaker med kroner og gullspray

Under fondanten gjemmer det seg rullekake med bringebær og krem.

ca. 6 stykker

Enkel 70 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Prinsessekaker med kroner og gullspray

Rullekake:

3 egg
75 g sukker
75 g hvetemel
0,75 ts Dr. Oetker Bakepulver

Fyll:

bringebærsyltetøy til kakbunnen
2 dl fløte
3 ss bringebærsyltetøy til kremen

Dekor:

Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant
Dr. Oetker Rosa Konditorfarge , eventuelt rød farge
Dr. Oetker Gold Glitter Spray

preparation

Tilberedning

1

Rullekake

Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt mel og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggemassen. 

Stryk ut i en langpanne kledd med bakepapir, pass på å få jevn tykkelse. 

Stek på 210 grader i 7-12 minutter. Avkjøl bunnen litt før du snur den og drar av papiret. Bunnen legges tilbake på bakepapiret.

2

Fyll

Stryk på ønsket mengde med bringebærsyltetøy. Bruk papiret og rull kaken stramt sammen. 

Pisk kremfløte og tilsett 3 ss bringebærsyltetøy. Ha kremen i en sprøytepose. Skjær skiver av rullekaken, sprøyt på krem på størrelsen med en golfball.

3

Dekor

Kroner lages dagen før: Kjevle hvit fondant tynt og skjær ut remser på ca. 3.5 cm x 6 cm. Lag hakk på ene siden og fest sammen til en krone med litt vann. La stå og tørke i minimum en dag.

Farg sukkerpasta med rosa eller rød farge og kjevle den ut. Stikk/ skjær ut rundinger på ca. 12 cm. Legg rundingene med sukkerpasta på småkakene og klem godt rundt. Knyt evt et bånd rundt kakene. Spray med gullspray og sett på kroner før servering. 

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei