Rabarbrasaft med vanilje

Sol, sommer og rabarbrasaft. Bland den ut med vann med eller uten kullsyre, eller musserende vin.

1000 - 1400 milliliter

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Rabarbrasaft med vanilje

Rabarbrasaft med vanilje:

500 g rabarbra , fersk eller frossen delt i grove biter
250 g sukker
1 l vann
0,5 ts sitronsyre
2 ts Dr. Oetker Vanilla Paste

preparation

Tilberedning

Rabarbrasaft med vanilje

Ha rabarbra, sukker, vann, sitronsyre og vaniljepasta i en kjele og la det koke opp under lokk (det kan ta litt tid før det koker, og frosne rabarbra bruker lenger tid). La det koke i ca. 8 minutter.

La det avkjøles før det settes i kjøleskap over natten slik at smaken i rabarbrabitene trekker ut i saften.

Sil av saften, la det gjerne stå og dryppe en stund så mest mulig saft kommer med. Hell saften over på rene, kokte flasker.

Tips

Bland ut saften med vann med eller kullsyre når den serveres. Prøv også å ha litt saft i et champagneglass og tilsett champagne eller en annen musserende vin - en god og frisk aperitiff. 

Om du ønsker en helt klar saft, kan saften helles gjennom en saftpose eller et fuktig klede slik at vaniljekornene siles av.

Saften holder seg 1-2 uker i kjøleskap, alternativt kan saften også fryses i fryseposer.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei