
Sjokoladeterte med sommerbær
ca. 8 kakestykker
Enkel
40 minutter
...og en fløyelsmyk ostekrem. Anbefales!
Ingredienser
Slik gjør du
Kakebunn
200 g
mørk sjokolade
250 g
rug- eller grahamskjeks (Digestive)
Topping
500 g
jordbær evt. bringebær, bjørnebær, blåbær...
Se produkter
Tilberedelse :
40 minutter
1
Kakebunn
Smelt sjokoladen og knus kjeksen. Hell den knuste kjeksen i en bolle, og bland godt med den smeltede sjokoladen. Legg bakepapir i en kakeform, hell kjeksblandingen i formen og trykk den ut så den får form som en kakebunn.
2
La bunnen stivne og bli hard før den tas av bakepapiret og legges på et kakefat.
3
Ostekrem
Visp fløte, ferskost og vaniljesukker til en skummende og luftig krem.
4
Fordel kremen på kakebunnen og dekorer med bærene. Strø eventuelt litt vaniljesukker eller revet appelsinskall over bærene.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Sjokoladetrøfler med kokosmelk![]()

25 MinEnkel
Sjokoladetrøfler med kokosmelk
25 MinEnkel
Sjokoladetrøfler med kokosmelk
Hylleblomstsaft![]()

30 MinEnkel
Hylleblomstsaft
30 MinEnkel
Hylleblomstsaft
Chiagrøt med vanilje![]()

735 MinEnkel
Chiagrøt med vanilje
735 MinEnkel
Chiagrøt med vanilje
Smuldrepai med eple og mandelflak![]()

40 MinEnkel
Smuldrepai med eple og mandelflak
40 MinEnkel
Smuldrepai med eple og mandelflak
Sjokoladefondant![]()

25 MinEnkel
Sjokoladefondant
25 MinEnkel
Sjokoladefondant
Sprø filoterter fylt med mascarponekrem![]()

60 MinEnkel
Sprø filoterter fylt med mascarponekrem
60 MinEnkel
Sprø filoterter fylt med mascarponekrem
Sprø flarn med krem![]()

40 MinEnkel
Sprø flarn med krem
40 MinEnkel
Sprø flarn med krem
Følg Dr. Oetker på sosiale medier