Flag

Sarah Bernhardt i langpanne

ca. 15 - 20 stykker
Middels
60 minutter
Klassiske Sarah Bernhardt er porsjonskaker, men kan også lages i langpanne.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Sjokoladekrem
4 dlfløte
200 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk
Mandelbunn
250 gmandler (finmalte)
180 gmelis
1,5 tsDr. Oetker Bakepulver
80 geggehviter (2-3 stk)
Dekor
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
1

Sjokoladekrem

Varm fløten til kokepunktet og hell over sjokoladen. La stå et par minutter før du rører massen glatt (bruk gjerne en stavmikser). Sett kjølig 4-6 timer, eller til dagen etter.

2

Mandelbunn

Mal mandler, tilsett melis og bakepulver og kna inn eggehviten med hendene. Press massen ut (så godt du kan) i en langpanne med bakepapir, størrelse ca:  20 x 30 cm.

Stek på 210 grader i 10-15 minutter. Avkjøl.

3

Pisk opp sjokoladekremen med håndmikser og stryk den ut på mandelbunnen. Dryss over sølvkuler. Sett i kjøleskapet.

4

Del kaken opp i stenger før du kutter stangen mindre biter. Bruk en god, skarp kniv. Bunnen er litt seig men kan gjerne settes litt i fryser før den deles opp. Oppbevares gjerne i fryser.