Sarah Bernhardt i langpanne

Klassiske Sarah Bernhardt er porsjonskaker, men kan også lages i langpanne.

ca. 15 - 20 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sarah Bernhardt i langpanne

Sjokoladekrem:

4 dl fløte
200 g Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk

Mandelbunn:

250 g mandler (finmalte)
180 g melis
1,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
80 g eggehviter (2-3 stk)

Dekor:

Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

preparation

Tilberedning

1

Sjokoladekrem

Varm fløten til kokepunktet og hell over sjokoladen. La stå et par minutter før du rører massen glatt (bruk gjerne en stavmikser). Sett kjølig 4-6 timer, eller til dagen etter.

2

Mandelbunn

Mal mandler, tilsett melis og bakepulver og kna inn eggehviten med hendene. Press massen ut (så godt du kan) i en langpanne med bakepapir, størrelse ca:  20 x 30 cm.

Stek på 210 grader i 10-15 minutter. Avkjøl.

3

Pisk opp sjokoladekremen med håndmikser og stryk den ut på mandelbunnen. Dryss over sølvkuler. Sett i kjøleskapet.

4

Del kaken opp i stenger før du kutter stangen mindre biter. Bruk en god, skarp kniv. Bunnen er litt seig men kan gjerne settes litt i fryser før den deles opp. Oppbevares gjerne i fryser.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei