Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sarah Bernhardt i langpanne

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sarah Bernhardt i langpanne

Sjokoladekrem:

4 dl fløte
200 g mørk sjokolade , finhakket

Mandelbunn:

250 g mandler , finmalte
180 g melis
1,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
80 g eggehviter (2-3 stk)

Dekor:

Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

preparation

Tilberedning

1

Sjokoladekrem

Varm fløten til kokepunktet og hell over finhakket sjokolade. La stå et par minutter før du rører massen glatt (bruk gjerne en stavmikser). Sett kjølig 4-6 timer, eller til dagen etter.

2

Mandelbunn

Mal mandler, tilsett melis og bakepulver og kna inn eggehviten med hendene. Press massen ut (så godt du kan) på en bakeplate. Størrelse ca:  20 x 30 cm.

Stek på 210 grader i 10-15 minutter. Avkjøl.

3

Pisk opp sjokoladekremen med håndmikser og stryk den ut på mandelbunnen. Dryss over sølvkuler. Sett i kjøleskapet.

4

Del kaken opp i stenger før du kutter stangen mindre biter. Bruk en god, skarp kniv. Bunnen er litt seig men kan gjerne settes litt i fryser før den deles opp. Oppbevares gjerne i fryser.

om 15 - 20 stykker

Enkel 60 minutter