Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sjokoladekaramell

Dobbelt så godt!

om 30 stykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladekaramell

Ingredienser:

100 g smør
4 ss Dr. Oetker Bakekakao
2 dl fløte
3 dl sukker
1 dl sirup
1 klype salt
2 ss Dr. Oetker Flytende glukose

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Bland alle ingrediensene i en tykkbunnet gryrte. Kok opp og la koke i ca. 10-15 minuter til røren bobler.

2

Test om karamellen er ferdig ved å ha en dråpe av massen i et glass med kaldt vann. Dersom det går an å forme en kule av karamellen, er den ferdig.

3

Hell karamellen over i en kledd langpanne. Avkjøles i kjøleskap.

4

Klipp eller skjær karamellen i passe store biter, og pakk dem inn i matpapir. Oppbevares kjølig.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.