Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sjokoladeterte med sommerbær

...og fløyelsmyk ostekrem.

om 8 kakestykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladeterte med sommerbær

Kakebunn:

200 g mørk sjokolade
250 g rug- eller grahamskjeks (Digestive)

Ostekrem:

2,5 dl fløte
250 g kremost
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker

Topping:

500 g jordbær evt. bringebær, bjørnebær, blåbær...

preparation

Tilberedning

1

Kakebunn

Smelt sjokoladen og knus kjeksen. Hell den knuste kjeksen i en bolle, og bland godt med den smeltede sjokoladen. Legg bakepapir i en kakeform, hell kjeksblandingen i formen og trykk den ut så den får form som en kakebunn.

2

La bunnen stivne og bli hard før den tas av bakepapiret og legges på et kakefat.

3

Ostekrem

Visp fløte, ferskost og vaniljesukker til en skummende og luftig krem.

4

Fordel kremen på kakebunnen og dekorer med bærene. Strø eventuelt litt vaniljesukker eller revet appelsinskall over bærene.