Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Smoothiekake

- En litt sunnere kake

12 kakestykker

Enkel 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Smoothiekake

Kakebunn:

200 g dadler , uten kjerner
100 g mandelmel
2 ts revet sitronskall
1 - 2 ss vann

Fyll:

4 Dr. Oetker Gelatinblader
500 g jordbær
2 bananer , godt modne
400 g philadelphiaost
stk. Dr. Oetker Vaniljestenger
1,2 dl sitronsaft

preparation

Tilberedning

1

Kakebunn

Kjør dadlene i foodprocessor til en purée. Tilsett mandelmel, revet sitronskal og 1 spiseskje vann. Kjør til blandingen er jevn. Om nødvendig tilsett litt mer vann. Trykk ut bunnen i en kakeform, ca 22 cm.

2

Fyll

Legg gelatinbladene til bløt i kaldt vann, ca 5 minutter.

Mos jordbær og banan og rør inn kremosten. Smak til med litt vaniljefrø. Varm opp sitronsaften og rør inn gelatinbladene. Når sitronsaften med gelatinen er lett avkjølt røres den inn i osteblandingen.

3

Hell fyllet over kakebunnen og la den stivne i kjøleskap i minst 4 timer. Dekorer med friske bær.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.