Smoothiekake

- En litt sunnere kake med jordbær og banan.

12 kakestykker

Enkel 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Smoothiekake

Kakebunn:

200 g dadler , uten kjerner
100 g mandelmel
2 ts revet sitronskall
1 - 2 ss vann

Fyll:

4 Dr. Oetker Gelatinblader
500 g jordbær
2 bananer , godt modne
400 g philadelphiaost
1 stk. Dr. Oetker Vaniljestang
1,2 dl sitronsaft

preparation

Tilberedning

1

Kakebunn

Kjør dadlene i foodprocessor til en purée. Tilsett mandelmel, revet sitronskal og 1 spiseskje vann. Kjør til blandingen er jevn. Om nødvendig tilsett litt mer vann. Trykk ut bunnen i en kakeform, ca 22 cm.

2

Fyll

Legg gelatinbladene til bløt i kaldt vann, ca 5 minutter.

Mos jordbær og banan og rør inn kremosten. Smak til med litt vaniljefrø. Varm opp sitronsaften og rør inn gelatinbladene. Når sitronsaften med gelatinen er lett avkjølt røres den inn i osteblandingen.

3

Hell fyllet over kakebunnen og la den stivne i kjøleskap i minst 4 timer. Dekorer med friske bær.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei